Finluft tuotteet

Enemmän ilmaa, vähemmän vetoa

Finluft korvausilmalaitteiden ainutlaatuisen sisäilman kierrätyksen avulla rakennukseen saadaan enemmän vedotonta korvausilmaa ympäri vuoden.

vaatimukset täyttävä ilmanvaihto ympäri vuoden.

Finluft korvausilmalaitteilla kotiisi nykyajan ilmamääräsuositukset ja asumismukavuuden vaatimukset täyttävä ilmanvaihto ympäri vuoden. Perinteisten korvausilmalaitteiden ongelma on heikosti vaihtuva ilma ja vedontunne kylminä vuodenaikoina. Korvausilmaventtiilin tehtävänä on huolehtia riittävästä korvausilman saannista rakennukseen. Suositusten mukainen korvausilman määrä ja vedottomuus ovat vaatimuksia, joita korvausilmaventtiileiltä ja korvausilmalaitteilta vaaditaan.

finluft korvausilmamenetelmä ratkaisee neljä tyypillisintä tuloilma ongelmaa

  1. riittämätön ilmamäärä
  2. vedontunne viileällä säällä
  3. liian suuri alipaine
  4. korvausilman suodatus

 

Katso videolta, kuinka laitteemme toimivat.

Katso video

Finluft korvausilmalaitteet

Menetelmämme avulla korvausilma tuodaan rakennukseen hallitusti ja ilmanjako saadaan toimimaan oikein. Ainutlaatuisen sisäilman kierrätyksen ansiosta saadaan vedontunne poistettua ja huoneilma raikastettua. Laitteissamme olevat tehokkaat suodattimet suodattavat tuloilmasta epäpuhtauksia, jotta sisään tuleva korvausilma on puhdasta ja raikasta. Finluft korvausilmalaitteet sopii asennettavaksi painovoimaiseen ilmanvaihtoon, koneelliseen poistoilmanvaihtoon sekä koneelliseen tulo-poistoilmanvaihtoon. Laitteita voidaan käyttää niin rivi-, omakoti-, kuin kerrostaloasunnoissakin.

Korvausilmaventtiili tuuletusluukkuun

Finluft FLL106 korvausilmalaite integroidaan ikkunan yhteydessä olevaan tuuletusluukkuun.
Uutuus

Korvausilmaventtiili ikkunaan

Finluft FL600 korvausilmalaite asennetaan ikkunan yhteyteen perinteisen karmiventtiilin päälle

Korvausilmaventtiili seinään

Finluft FLS20 asennetaan 100mm seinäläpiviennin päälle, vanhan venttiilin tilalle tai ikkunaluukkuun.

MITEN FINLUFT KORVAUSILMAMENETELMÄ EROAA MUISTA MENETELMISTÄ?

Enemmän ilmaa vähemmän ongelmia

Finluft korvausilmamenetelmällä  ilmamäärät  suositusten mukaisilla paine-eroilla ovat 30-50% tavanomaisia venttiilejä ja korvausilmalaitteita isommat. Tämä tarkoittaa, että ilma vaihtuu huoneessa paremmin. Laite on hiljainen, eikä äänitaso häiritse unta tai heikennä asumismukavuutta.

Suunnitellut ilmamäärät saadaan kiinteistöön vähemmällä laitemäärällä ja kustannustehokkaammin kuin tavanomaisilla venttiileillä.

Ainutlaatuinen sisäilman kierrätys poistaa vedontunteen

Energiatehokkuutta parantava sisäilman kierrätys poistaa vedontunteen ja  esilämmittää korvausilman. Sisäilman kierrätys sekoittaa huoneilmaan korvausilmaa, esilämmittää raitisilman ja puhaltaa korvausilman huoneen yläosaan. 

Sisäilman kierrätyksen avulla ilma vaihtuu huoneessa oikein, eikä vedon tunnetta pääse syntymään.

Parempi ilmanlaatu tehokkaammilla suodattimilla

Finluft korvausilmalaitteet on varustettu sähköstaattisilla suodattimilla, jolloin niiden ilmanläpäisevyys on perinteisiä pussisuodattimia parempi.

Sähköstaattisuus parantaa myös suodattimen suodatuskykyä vähentämättä ilman läpäisevyyttä. Finluft järjestelmän saa myös huoneilman suodatuksella.

Ilma vaihtuu koko huoneessa

Laitteissa oleva puhallin varmistaa oikean ilmankierron, jota perinteisillä venttiileillä ei pystytä toteuttamaan.

Ilma käyttäytyy fysiikan lakien mukaisesti. Pelkällä venttiilin ilmanohjaimella viileä ilma vaipuu aina alaspäin aiheuttaen vedontunteen. Laitteiden ilmankierto on toteutettu siten, että ilma saadaan kiertämään huoneen yläosan kautta asuin korkeudelle. Näin koko huoneen ilma “pakotetaan” vaihtumaan.

Vähemmän laitteita - vähemmän kustannuksia

Korvausilmamenetelmän toteuttaminen Finluft laitteilla on kustannustehokkaampaa, koska laitemäärä vaatimusten mukaisten ilmamäärien toteuttamiseksi on pienempi. Pienempi laitemäärä tarkoittaa vähemmän asennustyötä ja vähemmän huoltoa

HANKI KORVAUSILMALAITTEET VERKKOKAUPASTA TAI JÄLLEENMYYJILTÄMME

Kaikki menetelmään tarvittavat laitteet löydät verkkokaupastamme ja hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään verkkokauppaostoksissasi. Paikalliset jälleenmyyjämme suunnittelevat, asentavat sekä huoltavat Finluft-laitteita.

Tee ostoksia verkkokaupassamme

Hanki korvausilmalaitteet helposti

Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään

Etsi lähin jälleenmyyjäsi listaltamme tai jätä tarjouspyyntö, niin saat tarjouksen lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

FINLUFT MENETELMÄ - PÄIVITÄ ILMANVAIHTOSI 2020-LUVULLE

Tehokas, vedoton, hiljainen, säädettävä, helposti asennettava, energiatehokas sekä laadukkaasti muotoiltu design.

Patenttisuojatun Finluft – korvausilmamenetelmän avulla saat puhdasta ja vedotonta korvausilmaa riittävästi ympäri vuoden. Ydinosaamistamme on laitteiden ja menetelmien kehittäminen Suomen vaihteleviin olosuhteisiin. Asiantuntevan tiimimme käsissä syntyi tuote, jonka toimintaperiaate on yksinkertainen, ja ominaisuudet ensiluokkaiset.

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA KORVAUSILMALAITTEISTA

HOAS kokemuksia

Vuokrataloyhtiö sai avun vedontunteeseen HOAS halusi testata toimivuuden ja tilasi ratkaisumme kahteen kohteeseen. Asensimme laitteet joulukuun alussa 2014.”Huoltomiehen ei ole enää tarvinnut käydä asunnoissa joihin

Lue lisää »

Uusimmista artikkeleista löydät hyödyllistä tietoa, ilmanvaihtoon liittyen.

Sisäilmaongelmat aiheuttavat hengitystieoireita

Hyvä sisäilma vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin

Hyvä sisäilma edistää terveyttä ja hyvinvointia. Huono sisäilma voi aiheuttaa ärsytys-, hengitystie- ja yleisoireita. Hengitysliiton mukaan sisäilmaongelmat liittyvät usein riittämättömään ilmanvaihtoon. Puutteellisen ilmanvaihdon ongelmat ovat onneksi ratkaistavissa.

Lue lisää »

Heräsikö kysymyksiä?

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä laitteisiimme tai ilmanvaihtoon liittyen, autamme mielellämme!
Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, whatsapilla tai lähettämällä yhteydenottopyynnön. 

Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!