Korvausilmalaite seinään - FLS20

5/5

Seinään tai ikkunan tuuletusluukkuun korvausilmaventtiilin paikalle asennettava seinämallin korvausilmalaite. Seinämallin korvausilmalaite ottaa raikasta korvausilmaa ulkoa, suodattaa ja sekoittaa siihen lämmintä huoneilmaa. Laite puhaltaa ilman oikealla nopeudella huoneen yläosaan.

Korvausilmalaitteen ulkonäkö on huoliteltu ja viimeistelty. Skandinaavinen design sopii kotisi seinälle. Tuote on helppokäyttöinen, korvausilman määrää voi säätää portaattomasti laitteen ollessa käynnissä.

Korvausilmalaitteen asennukseen ei tarvita erikoisosaamista. Asennuksen voi tehdä sisältä ilman kalliita ulkopuolen telinetöitä. Helppo usb-kytkentä ei vie ylimääräistä pistokepaikkaa.

Nykyaikainen korvausilmalaite on suunniteltu kestämään aikaa ja katseita. – Osta omaksi ja varmista kotiisi riittävä ilmanvaihto ja parempi sisäilma!

215,00 sis alv 24%

FLS20 Korvausilmalaite seinään on seinässä olevan korvausilmaventtiilin paikalle ikkunaluukkuun tai seinään asennettava korvausilmalaite. Korvausilmalaitteen avulla saadaan huoneilma raikkaaksi ja vedontunne poistettua. Finluft FLS20 seinään asennettava korvausilmalaite on energiatehokas, koska korvausilma esilämmitetään huoneilmassa olevalla lämpöenergialla. Korvausilmaventtiilin portaaton säätö tekee käytöstä helppoa. Korvausilmalaite sekoittaa huoneilman ja  korvausilman puhaltaen sen oikealla nopeudella huoneen yläosaan.

Finluft korvausilmalaite seinään poistaa vedontunteen

Vedontunne syntyy väärin toimivasta ilmanvaihdosta. Kylmä korvausilma ei sekoitu huoneilmaan, vaan pääsee laskeutumaan lattianrajaan. Korvausilmalaite esilämmittää korvausilman huoneilmassa olevalla energialla ja puhaltaa korvausilman huoneen yläosaan. Näin ilmanvaihto toimii oikein ja vedontunne poistuu.

Finluft korvausilmalaitteen toimintaperitaate

Finluft korvausilmalaitteen toimintaperiaate on yksinkertainen. Se ottaa huoneistossa olevaa ilmaa, sekoittaa siihen korvausilmaa ja puhaltaa korvausilman huoneiston yläosaan. Huoneistossa olevaa lämpöenergiaa näin ollen hyödynnetään korvausilman esilämmityksessä. Esilämmityksen vuoksi oleskelualueen ilma saadaan vaihdettua miellyttävästi, korvausilmaa ei puhalleta raa’an kylmänä huoneilmaan.

Tyylikäs design seinään asennettavassa korvausilmalaitteessa

Seinään asennettavan korvausilmalaitteen suunnittelussa on otettu huomioon nykyaikainen sisustus ja design. Laitteen tekniikka on tyylikkäästi piilossa. Ulkonäkö on hyvin huoliteltu  ja viimeistelty. Nykyaikainen korvausilmalaite on suunniteltu kestämään aikaa ja katseita – laite sopii taloon kuin taloon.

Korvausilmalaitteet jokaiseen puhdasta ilmaa sisältävään tilaan

Jotta ilmanvaihto toimii oikein, on huolehdittava riittävästä korvausilmasta. Korvausilmalaitteita tulee olla jokaisessa puhdasta ilmaa sisältävässä tilassa. Nyrkkisäännön mukaan jokaista 20 asuinneliötä kohden tulisi olla yksi korvausilmalaite.

Korvausilma suodatetusti huoneilmaan

Korvausilmalaitteessa on suodatin korvausilman suodatukselle, jolloin korvausilman mukana ei kulkeudu epäpuhtauksi ulkoilmasta. Korvausilma tuodaan hallittuja ja huollettavia reittejä pitkin. Näin ollen rakenteista ei pääse huoneilmaan epäpuhtauksia ja epämiellyttäviä hajuja.

FLS20 Korvausilmalaitteen asennus seinään

Korvausilmalaitteen asennus tehdään ikkunaluukussa tai seinässä olevan korvausilmaventtiilin paikalle. Läpiviennin vahvuus on 100 mm. Asennuksen voi tehdä itse tai tilata sen valtuutetulta asennusliikkeeltä. Asennukseen ei tarvita sähkömiestä. Helppo usb-kytkentä ei vie ylimääräistä pistokepaikkaa. Asennus onnistuu tehdä kokonaan sisäpuolelta, ilman kalliita ulkopuolen telinetöitä.

FLS20 Korvausilmalaite seinään – huolto

Korvausilmalaitteen huolto on yksinkertaista. Suodatin kannattaa vaihtaa kaksi kertaa vuodessa ja tarvittaessa imuroida. Muuten laite ei normaalin pölyjen pyyhinnän lisäksi tarvitse lainkaan huoltoa. Huolto onnistuu tehdä kokonaan sisäpuolelta.

Korvausilmalaite seinään antaa seuraavat hyödyt:

  • Vedontunne poistuu, koska ilmanjako toimii oikein.
  • Tunkkainen sisäilma vähenee, koska lämpökerrostuma poistuu ja oleskelualueen ilma vaihtuu.
  • Hajuhaitat ja epäpuhtaudet sisäilmassa vähenevät, koska korvausilma tuodaan sisään hallitusti ja suodatetusti.
  • Kosteuden kertyminen vähenee, koska korvausilmaa saadaan riittävästi ja poistoilmanvaihto toimii.
  • Lämpimällä kaudella ilma vaihtuu joka huoneessa, koska ilmaa vaihdetaan oikeaoppisesti.

Tuotteen mukana tulee yksinkertaiset asennusohjeet, joita noudattamalla tuotteen asennus on helppoa.

Pakkaus sisältää:
– Seinämallin korvausilmalaite – FLS20
– Power + johto
– M5-luokan pussisuodatin

Finluft Seinämallin korvausilmalaite – FLS20, ominaisuudet:
– Portaaton korvausilman säätö
– Sähköliitäntä 230V/5V
– Kulutus max. 1,5 W
– Mitat 197x170x85
– Korvausilman määrä 12 l/s
– Tuloilmasuodatus

Katso myös nämä