Korvausilmalaite ikkunaan - FL600

5/5

FL 600 Korvausilmalaite ikkunaan on ikkunan yläreunassa olevan korvausilmaventtiilin päälle asennettava korvausilmalaite. Energiatehokkaalla korvausilmalaitteella saadaan vedontunne poistettua ja huoneiston sisäilma raikkaaksi.

Ikkunamallin korvausilmalaitteen ulkonäkö on huoliteltu ja viimeistelty. Skandinaavinen design sopii kotisi sisustukseen. Tuote on helppokäyttöinen, korvausilman määrää voi säätää joko kesä- tai talviasentoon.

Korvausilmalaitteen asennukseen ei tarvita erikoisosaamista. Asennuksen voi tehdä itse tai tilata valtuutetulta asennusliikkeeltä. Asennukseen ei tarvita sähkömiestä. Laite on heti asennuksen jälkeen käyttövalmis.

Ikkunamallin korvausilmalaite suodattaa sekä ulko- että sisäilman.

Nykyaikainen korvausilmalaite on suunniteltu kestämään aikaa ja katseita. – Osta omaksi ja varmista kotiisi riittävä korvauisilman saanti ja parempi sisäilma!

296,00 sis alv 24%

FL 600 Korvausilmalaite ikkunaan on ikkunan yläreunassa olevan korvausilmaventtiilin paikalle asennettava korvausilmalaite. Korvausilmalaitteen avulla saadaan huoneilma raikkaaksi ja vedontunne poistettua. Finluft korvausilmalaite on energiatehokas, koska korvausilma esilämmitetään huoneilmassa olevalla lämpöenergialla. Korvausilmalaite sekoittaa huoneilman ja  korvausilman puhaltaen sen oikealla nopeudella huoneen yläosaan.

Finluft korvausilmalaite ikkunaan poistaa vedontunteen

Vedontunne syntyy väärin toimivasta ilmanvaihdosta. Kylmä korvausilma ei sekoitu huoneilmaan, vaan pääsee laskeutumaan lattianrajaan. Korvausilmalaite esilämmittää korvausilman huoneilmassa olevalla energialla ja puhaltaa korvausilman huoneen yläosaan. Näin ilmanvaihto toimii oikein ja vedontunne poistuu.

Finluft korvausilmalaitteen toimintaperitaate

Finluft korvausilmalaitteen toimintaperiaate on yksinkertainen. Se ottaa huoneistossa olevaa ilmaa, sekoittaa siihen korvausilmaa ja puhaltaa korvausilman huoneiston yläosaan. Huoneistossa olevaa lämpöenergiaa näin ollen hyödynnetään korvausilman esilämmityksessä. Esilämmityksen vuoksi oleskelualueen ilma saadaan vaihdettua miellyttävästi, korvausilmaa ei puhalleta raa’an kylmänä huoneilmaan.

Korvausilmalaitteet jokaiseen puhdasta ilmaa sisältävään tilaan

Jotta ilmanvaihto toimii oikein, on huolehdittava riittävästä korvausilmasta. Korvausilmalaitteita tulee olla jokaisessa puhdasta ilmaa sisältävässä tilassa. Nyrkkisäännön mukaan jokaista 20 asuinneliötä kohden tulisi olla yksi korvausilmalaite.

Korvausilma suodatetusti huoneilmaan

Korvausilmalaitteessa on suodatin korvausilman suodatukselle, jolloin korvausilman mukana ei kulkeudu epäpuhtauksi ulkoilmasta. Korvausilma tuodaan hallittuja ja huollettavia reittejä pitkin. Näin ollen rakenteista pääse huoneilmaan epäpuhtauksia ja epämiellyttäviä hajuja.

FL600 Korvausilmalaitteen asennus ikkunaan

Korvausilmalaitteen asennus tehdään ikkunaan joko korvausilmaventtiilin tilalle tai ikkunan ja seinän väliseen tilkerakoon. Asennuksen voi tehdä itse tai tilata valtuutetulta asennusliikkeeltä. Asennukseen ei tarvita sähkömiestä.

FL600 Korvausilmalaite ikkunaan – huolto

Korvausilmalaitteen huolto on yksinkertaista. Suodatin kannattaa vaihtaa kaksi kertaa vuodessa ja tarvittaessa imuroida. Muuten laite ei normaalin pölyjen pyyhinnän lisäksi tarvitse lainkaan huoltoa.

Tuotteen mukana tulee yksinkertaiset asennusohjeet, joita noudattamalla tuotteen asennus on helppoa.

Pakkaus sisältää:
– Korvausilmalaite ikkunaan – FL600
– Power + johto
– Suodattimet

Finluft Korvausilmalaite ikkunaan – FL600, ominaisuudet:
– Korvausilman säätö
– Kolme puhallinnopeutta
– Sähköliitäntä 230V/12V
– Kulutus max. 2,1 W
– Mitat 641x85x104
– Korvausilman määrä 7 l/s
– Tulo- ja huoneilman suodatus

Katso myös nämä