Nistek Oy/Antti Nissinen,
toimii Finluftin jälleenmyyjä Jyväskylässä

Nistek Oy toimii Finluftin korvausilmalaitteiden jälleenmyyjänä Jyväskylän alueella. Yrittäjä Antti Nissinen palvelee omakotitalo ja rivitalo asiakkaita ilmanvaihtoasioissa. Palveluihin kuuluu muun muassa ilmanvaihtokanavien puhdistus ja korvausilmaventtiilien asennus ja huoltotyöt, sekä painovoimaisen ilmanvaihdon ja koneellisen ilmanvaihdon remontit.

Antti Nissisen Nistek Oy:n palvelut keskittyvät ilmanvaihtoon

logo-nistek

Antti Nissinen on Nistek Oy:n perustaja ja itsenäinen yrittäjä. Nissinen työskenteli aikaisemmin LVI-alan yrityksessä Jyväskylässä pääosin myyntitehtävissä. Asiakaspalvelu onkin lähellä sydäntä. 

Nissisellä on myös paljon kokemusta rakennus- ja kiinteistöalalta ja hän on tehnyt monenlaisia asennustöitä. Nissisen isä on toiminut LVI-alalla jo vuosikymmeniä ja onkin usein kaverina työmaalla, jossa tarvitaan lisäkäsiä. 

Antti Nissinen perusti Nistek Oy:n ystävänpäivänä 2020. Antti Nissisellä on hyvä asenne yrittäjyyteen ja työn tekemiseen. Yrittäjyydessä houkuttelikin monipuolinen palvelukokonaisuus.

” Huomasin, että talojen ilmanvaihdossa on suuria puutteita ja halusin lähteä niitä parantamaan ja nähdä itse koko toimitusketjun.”, Antti Nissinen kertoo yrittäjyyden alkutaipaleesta.

Nistek Oy:n palvelut keskittyvät ilman liikkumiseen ja ilmanvaihtoon. Nissinen tuntee ilmanvaihtokanavien puhdistusmääräykset. Tämänkin haastattelun hetkellä Nissinen tekee ikkunan yläpuolella olevien korvausilmaventtiilin puhdistuksia ja suodattimien vaihtoja Jyväskyläläisessä rivitaloyhtiössä.

Antti Nissinen yrittäjä hyvällä palveluasenteella

”Pyrin pienyrittäjänä palvelemaan asiakkaani mahdollisimman hyvin ja siten, että asiakas saa omaan tarpeeseen räätälöidyn ratkaisun.”, Antti Nissinen kertoo.

”Voin myydä asiakkaalle mitä vain, en ole niin sanotusti kenenkään narussa. Jos joku tuote on parempi, niin laitan sen.”

”Pyrin tekemään työni siten, että asiakkaat ovat valmiita suosittelemaan minua. Toimin joustavasti kilpailukykyisellä hinnalla ja työnjälki on laadukasta.”

Finluft ja Mikko Runtin yhteistyöhenki paistoi heti ensimmäisessä palaverissa

Finluftin jälleenmyynti lähti Nistekillä liikkeelle siten, että Mikko Runtti otti Finluftilta yhteyttä Nissiseen. Runtin lähestyminen oli vaikuttava ja yhteistyö alkoi nopeasti.

”Finluftilla oli hyvän oloiset tuotteet ja kokonaisuus, niin hyppäsin mukaan.”, Nissinen kertoo.

”Yhteistyöhenki paistoi ja Finluftin Mikko halusi tuoda palvelua myös tulevaisuudessa. Mikko pystyy tiiminsä kanssa auttamaan myöhemmin ja saan kysymyksiin vastauksia.”

”Yhteistyö ei vaikuttanut yksipuoliselta, jossa asiakas vain tilaa ja tavarat pamahtaa postilaatikkoon.”

Antti asentamassa finluftin korvausilmalaitetta
Nistek Oy:n ja Finluftin jälleenmyynti-yhteistyö on sujunut hyvin

Nistek Oy:n ja Finluftin yhteistyö on sujunut hyvin. Nissinen sai Runtilta perehdytyksen tuotteisiin ja korvausilma-asioihin. Ja apua on ollut tarjolla myös projektien aikana.

”Mikko kävi korvausilma-mallituotteen kanssa läpi perehdytyksen. Olen saanut moniin ongelmakohtiin apua ja ratkaisuehdotuksia.”, Nissinen kiittelee.

”Tuotteet ovat tulleet aina ajallaan. Ja jos minun on tarvinnut saada kiinni joku henkilö, sekin on onnistunut hetimmiten. Tavoitettavuudessa ei ole ollut ongelmia.”

Finluftin korvausilma-tuote on laadukas

Nissinen on tykännyt Finluftin korvausilmaventtiilistä, joka toimii säällä kuin säällä.

”Tuote on laadukas ja erittäin tyylikäs. Se on yksinkertainen, varmatoiminen ja huoltovapaa.”

”Minun ei tarvitse pelätä reklamaatioita. Tai sitä, että se korvausilmalaite jäätyy talvella.”

”Yrittäjä haluaa myydä sellaista laitetta, mistä näitä soittoja ei tule.”, Nissinen kehuu Finluftin korvausilmalaitetta.

Korvausilma-asioissa apu on lähellä

Nistek Oy:n Nissinen arvostaa, että Finluftin jälleenmyyjällä apu on lähellä ja helposti tarjolla.

”Finluftilla on korvausilma-alasta kokemusta ja näkemystä. Arvostan sitä, että saan teknisen tuen tarvittaessa.”

”Konsultaatiotuki on hyvä olla. Varsinkin, kun kohteet ovat yksilöitä ja toimin yksin. Joudun joskus tekemään nopeita päätöksiä, silloin soitan Runtin Mikolle ja pohdimme yhdessä parasta ratkaisua.”

”Minun on helpompi hengittää, kun tiedän, että saan avun. Ja varsinkin kun olen tällainen tyyppi, että haluan myydä vain hyvää.”, Nissinen kertoo.

Finluft kuuntelee jälleenmyyjiä myös tuotekehityksessä

Nissinen arvostaa sitä, että Finluft on sopivan kokoinen toimija ja jälleenmyyjiä kuunnellaan aidosti.

”Finluft on sen kokoinen yritys, joka voi tehdä muutoksia tarvittaessa. Se ottaa kehitysideoita vastaan ja tekee tarpeen mukaan muutoksia.” 

”Jälleenmyyjien ehdotuksia kuunnellaan ja tuotekehityksessä nämä ehdotukset ovat mukana.”

”Annoin Finluftille palautetta läpivientiputken pituudesta. Meni muutama kuukausi ja ilokseni huomasin, että toiveita oli kuunneltu ja lähetyksessä tuli pitempi putki.”

”Jos olisi isompi pörssiyhtiö, niin tuotteiden muutokset olisivat kankeampia.”

Finluft on hyvä kumppani jälleenmyyjälle

Antti Nissinen suosittelee omasta kokemuksestaan Finluftia: ”Kyllä voin suositella, lähtökohtaisesti myyjäliikekumppanina. Yrittäjä saa hyviä tuotteita ja asiakkaat ovat olleet niihin todella tyytyväisiä.”

Antti asentamassa Finluftin korvausilmalaitetta

Uusimpia artikkeleita:

Sisäilmaongelmat aiheuttavat hengitystieoireita

Hyvä sisäilma vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin

Hyvä sisäilma edistää terveyttä ja hyvinvointia. Huono sisäilma voi aiheuttaa ärsytys-, hengitystie- ja yleisoireita. Hengitysliiton mukaan sisäilmaongelmat liittyvät usein riittämättömään ilmanvaihtoon. Puutteellisen ilmanvaihdon ongelmat ovat onneksi ratkaistavissa.

Read More »