OP Lasku

OP Lasku on maksutapa arjen erityisiin hankintoihin verkossa. Se on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille.

  1. Saat ostoksillesi 45 päivää korotonta maksuaikaa

  2. Voit halutessasi maksaa erissä 
    Halutessasi voit siirtyä helposti ja mutkattomasti kuukausittaiseen erämaksuun. Silloin voit lyhentää laskua omaan tahtiisi.

  3. Pysyt helposti tilanteesi tasalla
    Saat laskut kätevästi sähköpostiisi ja muistutukset tekstiviestillä. Lisäksi kokoamme sinulle laskut nykyaikaisesti verkkopalveluun.

Joustava tapa maksaa verkko-ostokset

OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa.

Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan.

Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.

Ota OP Lasku käyttöön verkkokaupan kassalla

Valitse Op lasku maksutavaksi verkkokaupan kassalla.

Saat laskuun liittyvän luottopäätöksen saman tien.

Voit päättää myöhemmin, maksatko laskun kerralla vai erissä.

OP Lasku on vastuullinen maksutapa

Luottopäätökset perustuvat maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Kokonaisarvion tekemiseksi pyydämme sinua ilmoittamaan tulo- ja velanhoitomenosi OP Laskun käyttöönoton yhteydessä. Lisäksi tarkastamme luottotietosi luottotietorekisteristä. Tämä helpottaa arkesi hallintaa ja auttaa pitämään taloutesi tasapainossa.

Mitä laskun käyttäminen maksaa?

Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos saat useamman laskun samassa kuussa, maksat vain yhden tilinhoitomaksun. Tilinhoitomaksua ei veloiteta silloin, kun et saa laskua. Maksat siis vain OP Laskun käytöstä.

Voit halutessasi maksaa laskusta vain minimierän, jolloin loppusumma siirtyy automaattisesti erämaksuun. Erissä maksaessasi vuosikorko on 19,95 %.*

*OP Lasku on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 1000 euron luotolle on 26,8 %, kun luoton korko on kiinteä 19,95 % ja tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1396,69 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 27,78 euron minimilyhennysmaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 36 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.[1] 

OP Lasku on tällä hetkellä käytettävissä sellaisissa verkkokaupoissa, joiden verkkomaksuja hoitaa Checkout Finland Oy, ja jotka ovat ottaneet OP Laskun maksutapoihinsa. Kasvatamme OP Laskua maksutapana käyttävien verkkokauppojen määrää jatkuvasti.

Olen tehnyt ostoksia OP Laskulla - mistä näen luottoni tiedot?

Jos olet tehnyt ostoksia OP Laskulla, näet luottoasi koskevat tiedot OP rahoituksen verkkopalvelussa. Palvelun kautta näet myös laskusi, mikäli et ole jo tilannut e-laskua oman pankkisi verkkopalvelusta. 

Tämän sivun tekstit on lainattu OP:n sivustolta 18.11.2021. Ajantasaisimman tiedon voit varmistaa OP:n nettisivuilla: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku