Finluft

Finluft Oy

Finluft Oy perustettiin vuonna 2013. Yritys syntyi tarpeesta kehittää helppo ratkaisu painovoimaisen ilmanvaihdon parantamiseksi ja paremman sisäilman kehittämiseksi. Finluft Oy on Ylöjärvellä toimiva yritys.

Ylöjärvellä tutkimme ja kehitämme uusia tuotteita sekä valmistamme tuotteet asennuskumppaneidemme käytettäväksi. Haluamme tarjota kaikille parempaa sisäilmaa. Finluft Oy:n yli kymmenen vuoden tarina jatkuu.

Tuhannet asukkaat saaneet apua

Vuosien saatossa tuhannet asukkaat ovat saaneet Finluftilta apua ilmanvaihdon saneeraukseen ja parempaa sisäilmaa omiin koteihinsa. 

Kehitämme ja valmistamme laitteet

Omaa ydinosaamistamme on laitteiden ja järjestelmien kehittäminen. Laitteet ovat oman tuotekehityksemme tulos. Ylöjärvellä kokoonpanemme laitteet omassa tehtaassamme.

Annamme apua selvityksiin ja autamme suunnittelemaan

Asiantuntijamme tekevät työtä yhdessä kiinteistön omistajien ja suunnittelijoiden kanssa. Olemme usein mukana selvittämässä kiinteistön nykyisiä olosuhteita ja niihin mahdollisesti liittyviä ongelmia. Autamme suunnittelijoita suunnittelemaan jokaiseen kiinteistöön tarpeenmukaisen ilmanvaihtoremontin.

Haluatko osaksi Finluftin tiimiä?

Katso rekrytointisivulta avoimia työpaikkoja.

Koulutamme asentajat ja jälleenmyyjät

Emme itse tee urakointia, vaan olemme kouluttaneet jälleenmyyjiä ja asennusliikkeitä toteuttamaan ilmanvaihdon remontteja. Tällä tavalla apu on aina lähellä, olitpa missä päin suomea tahansa.

Heräsikö kysymyksiä - kerromme mielellämme lisää

Pyydä tarjous

Suunnittelija, Isännöitsijä, Projektipäällikkö, Urakoitsija tai Kiinteistönomistaja!

Suunnitteletko isompaa projektia? Pyydä tarjous kiinteistösi korvausilmaventtiileistä ja kanavapuhaltimista.

Saat tarjouksen koko ilmanvaihtoremontista!

Puhelin

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

Soita asiantuntijalllemme

050 440 5559

    Jälleenmyyjät

    Etsi lähin jälleenmyyjäsi