Hyvä sisäilma taloyhtiöön

FinLuft-ratkaisu taloyhtiölle

Taloyhtiön ilmanvaihto tasapainoon

Terveellinen ja viihtyisä asuminen yhtiön jokaiseen kotiin

FinLuft tuo korvausilman asuntoon vapaasti ja vedottomasti, ja poistaa näin asukkaiden tarpeen sulkea ikkunaventtiilit pakkasella. FinLuftin avulla kiinteistön jokaisessa kodissa on terveellistä ja viihtyisää asua.

Miksi kerrostalossa vetää?

Kerrostaloissa on tavallisesti useita asuntoja saman poistoilmanvaihdon takana. Kun yksi asukkaista tuntee vetoa ja sulkee ikkunan korvausilmaventtiilin, muilla asukkailla vedontunne lisääntyy, koska kiinteistöstä poistuu aina sama ilmamäärä. Tästä seuraa ketjureaktio, jossa kaikki asukkaat sulkevat venttiilit.

Joku asukkaista voi kuitenkin jättää venttiilin sulkematta, jolloin koko kiinteistön korvausilma ”revitään” hänen asunnon kautta. Yleensä sen jälkeen huomio kiinnitetään vetoa tuntevan asunnon ongelmaan, vaikka siellä asiat ovat paremmin kuin muissa, sillä asunnoissa joissa korvausilma on tukittu, nousee kosteus ja korvausilma tulee rakenteiden läpi, rappukäytävästä, naapurista tai jopa viemäristä. Näin syntyy ikäviä hajuhaittoja ja sisäilmaan epäpuhtauksia - jotka altistavat terveysriskeille.

Miten FinLuft auttaa?

FinLuft poistaa asukkailta tarpeen sulkea ikkunaventtiilit vapauttamalla korvausilman tulon asuntoon vapaasti ja vedottomasti. FinLuft-laitteet on tärkeä asentaa kaikkiin asuntoihin, sillä muuten ratkaisumme ei toimi oikein. Vapaa korvausilma on tärkeää myös ilmanvaihdon säädössä, patteriverkoston säädössä ja poistoilman lämmöntalteenotto järjestelmän toiminnassa.

FinLuft auttaa kerrostalot toimimaan niin, että asuminen on kaikilla terveellistä ja viihtyisää. Myös huoltoyhtiön ja isännöitsijän aikaa säästyy sisäilma- ja energia-asioiden parissa painimisesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää FinLuft-taloyhtiöratkaisusta

Kerromme mielellämme lisää

Soita sisäilma-asiantuntijalle

Soita
sisäilma-asiantuntijalle

050 440 5559

Jätä soittopyyntö

Jätä meille
soittopyyntö

Tilaa maksuton ilmanvaihtokartoitus

Tilaa maksuton
ilmanvaihtokartoitus

Yhteydenottolomake